18 / 04 / 2024

Flex Office fiyat listesi

Flex Office fiyat listesi

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Flex Office projesinde fırsatlar devam ediyor. İşte, Flex Office Dumankaya kampanya detayları...

Bahçeşehir Flex Office kampanyası!

Bahçeşehir Flex Office kampanyası devam ediyor. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede anahtar teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Flex Office Bahçesehir'de fiyatlar 119 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 'Flex Office Bahçesehir' projesiyle klasik is ortamı anlayışını ortadan kaldırdı.

Bahçeşehir Flex Office iletişim!

Bahçeşehir Flex Office iletişim için 0212 672 88 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmana özel avantajlar ile satışlarına devam eden proje 321 adet üniteden meydana geliyor.

Flex Office fiyat listesi!

Flex Office fiyat listesine göre daireler 119 bin TL'den başlıyor. Toplam 321 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirliyor.

Bahçeşehir Flex Office teslim tarihi!

Lansmanı bugün yapılan Bahçeşehir Flex Office teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Toplam 321 adet home ofisin yer aldığı proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Çeşitli sosyal alanlara sahip olan proje 321 adet home ofisten oluşuyor.

Flex Office nerede?

Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunabilen projede toplam 321 adet ofis bulunuyor. Peki Flex Office nerede yükseliyor?

Flex Office satış ofisi telefon!

Flex Office satış ofisi telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi. Toplam 321 adet ofisten oluşan proje İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede yer alıyor.

Bahçeşehir Flex Office satılık!

Bahçeşehir Flex Office satılık ofis tipleri 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerinin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir'de satışta! 101 bin TL'ye!

Dumankaya Flex Office projesinde ön satışlar başladı. Bahçeşehir'de yer alan Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu Flex Office, 101 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı...

Tefal kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyatları ne kadar? Sınıfının en iyisi! 7 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tefal kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyatları merak ediliyor. Çekiş gücü katlanan Tefal X-Force Flex 15.60 Animal Kablosuz Şarjlı Dikey Elektrikli Süpürge fiyatları kaç lira? İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi...

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Merter'de hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor.

Corner Office Yakuplu fiyat 2016!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da konumlandırılan Corner Office Yakuplu projesi 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana geliyor. Corner Office Yakuplu fiyat 2016...

Flex Life Studio Ulukent fiyat listesi!

BYY İnşaat'ın hayata geçirdiği Flex Life Studio Ulukent fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 0,99 faizle konut sahibi olunabilen Flex Life Studio projesinin Aralık 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Seba Office Boulevard Cendere satış ofisi!

Seba Office Boulevard Cendere satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Seba Office Boulevard projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL + KDV'den başlıyor...

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Seba İnşaat Seba Office Boulevard fiyat!

Seba İnşaat Seba Office Boulevard projesinde 88 home ofis, 13 dükkan ve 3 restoran yer alıyor. Ayazağa'da yükselen Seba Office Boulevard projesi 2017'de teslim edilecek...

Seba Office Boulevard Cendere fiyat!

İstanbul Sarıyer ilçesinde hayata geçirilen projede dükkanların büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Seba Office Boulevard Cendere fiyat listesine göre metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan başlıyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Seba Office Ayazağa teslim tarihi!

Seba Office Ayazağa teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Seba Office Ayazağa'da metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor...

Flex Office fiyat listesi Haberi

Flex Office fiyat listesi

Dumamkaya tarafından hayata geçiriken Flex Office projesi Bahçeşehir'de yükseliyor. Flex Office Dumankaya kampanya kapsamında fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


2 bloktan meydana gelen Flex Office Dumankaya projesinde toplam 321 adet home ofis daire yer alıyor. Proje 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Flex Office Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projenin sosyal donatıları arasında, kat bahçeleri, bireysel çalışma alanları, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları,lobi hizmetleri ve ofis box üniteleri bulunuyor. 


Flex Office Dumankaya kampanya!

Projede yüzde 25 ile yüzde 50 arasındaki kısım peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılıyor.


Satın alınan konutun 10 yıl boyunca kiralama yetkisi Dumankaya İnşaat'a veriliyor ve Dumankaya daire bedelinin yarısı kadar değer desteğini alıcılara geri...