28 / 03 / 2024

Flora Bahçekent teslim tarihi!

Flora Bahçekent teslim tarihi!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Flora Bahçekent teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Flora Bahçekent Evleri projesi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...




Flora Bahçekent Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçeşehir Hoşdere bölgesinde Bahçekent Emlak Konutları'nın yanında yükseliyor. Flora Bahçekent teslim tarihi öncesinde projeden bahsedelim.


Flora Bahçekent Evleri projesi 120 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Bahçeşehir Flora Bahçekent Evleri projesi 300 milyon lira yatırım bedeliyle yükseliyor.


Flora Bahçekent Evleri Bahçeşehir projesinin satış ofisi ile 444 58 13 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Flora Bahçekent Evleri projesinde 875 daire yer alıyor.



Flora Bahçekent teslim tarihi!


Flora Bahçekent teslim tarihi ilk etap için 24 ay sonra, ikinci etap için 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Flora Bahçekent Evleri projesi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


Banka kredili ödemelerin yapıldığı Flora Bahçekent Evleri Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor. 



Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: www.bahcekentflora.com/


projeye sor



Geri Dön