24 / 04 / 2024

Florya Gayrimenkul İzmir Konak projesinin ÇED toplantısı 18 Ekim'de!

Florya Gayrimenkul İzmir Konak projesinin ÇED toplantısı 18 Ekim'de!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş.,İzmir Konak ilçesi Ankara Caddesi üzerinde İzmir Konak Karma projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.



İzmir ili Konak ilçesi sınırları içerisinde Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan  İzmir  Konak Karma (AVM, Konut, Ofis) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı.


Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 18/10/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya İZMİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve İZMİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.


Geri Dön