26 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi!

Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

İzmir'in Bornovca İlçe'sinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.



Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede konum bilgisine göre Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen  Folkart Life Bornova  Rezidans projesinde dairelerin büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme gerçekleştirildiğinde kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay vade imkanı ile daire sahibi olunuyor.


Folkart Life Bornova Rezidans projesinde dairelerin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Folkart Life Bornova Rezidans satış ofisi!

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön