25 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?



Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunan projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi. Proje İzmir'in Bornova ilçesinde yükseliyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay taksitlendirme sağlanıyor. Projede firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.


Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

Daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanan projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Bornova Folkart Life adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön