24 / 04 / 2024

bornova satılık rezidans

bornova satılık rezidans

Ödeme planı kapsamında 120 aya taksit imkanı sağlanan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

İzmir Folkart Life Bornova adres bilgileri!

120 aya kadar vade imkanı sağlanan projede İzmir- Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunuyor. İzmir Folkart Life Bornova adres bilgileri kapsamında proje İzmir'in Bornova ilçesinde yükseliyor.

Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

Bornova Folkart Life İzmir iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Bornova Folkart Life İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 828 adet daire bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

İzmir Bornova Folkart Life ödeme planı!

Toplam 828 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Bornova Folkart Life ödeme planı kapsamında 120 aya kadar taksitlendirme sunuluyor.

Bornova İzmir Folkart Life fiyat!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Bornova İzmir Folkart Life fiyat listesi kapsamında 1+0 dairelerde 189 bin TL'den başlıyor.

Bornova Folkart Life satılık ev!

Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede toplam 828 adet daire bulunuyor. Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Folkart Life Bornova İzmir satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Folkart Life Bornova İzmir satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Bornova Folkart Life Evleri satılık!

Daire alanlarının 34 metrekareden başladığı projede toplam 828 adet konut yer alıyor. Bornova Folkart Life Evleri satılık tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Bornova Folkart Life Evleri fiyat!

Daire alanlarının 34 metrekareden başladığı proje toplam 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Bornova Folkart Life Evleri fiyat listesi kapsamında 1+0 daireler 185 bin TL'den başlıyor.

İzmir Folkart Life Bornova teslim tarihi!

Ön talep süreci devam eden projenin satışları 12 Mayıs Salı günü yapılacak. İzmir Folkart Life Bornova teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

İzmir Folkart Life teslim tarihi!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Folkart Life teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlandı.

Bornova Folkart Life ödeme planı!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen Bornova Folkart Life projesi İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükseliyor. Bornova Folkart Life ödeme planı kapsamında 12 ay taksit imkanı bulunuyor.

İzmir Folkart Life Bornova satış tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandığı projede ön talep süreci devam ediyor. İzmir Folkart Life Bornova satış tarihi 15 Mayıs Cuma günü olarak belirlendi.

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık!

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık konutların fiyatları 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Rezidans İzmir projesinde 60 aya kadar sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Avcılar Effect Bornova satılık!

Avcılar Effect Bornova satılık daire tipleri arasında 1+0, 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Yüzde 35 peşinatla ödeme yapılabilen projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Life Bornova satılık daire fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık daire fiyatları 192 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 828 adet dairesi bulunan Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire!

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede bulunuyor.

Aydos Country Rezidans satılık!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen proje 900 adet daireden meydana geliyor. Aydos Country Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

İncek Loft Rezidans satılık!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede 44 adet ticari birim yer alıyor. İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek dizayn edildi.

İzmir Bornova Folkart Life Evleri satılık!

Daire alanlarının 46 metrekareden başladığı proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. İzmir Bornova Folkart Life Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Lokum Evler Rezidans satılık!

Lokum Evler Rezidans satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lokum Evler ‘de 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık ev!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen proje İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı bir konumda yükseliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Folkart Life Bornova Folkart Yapı satılık!

Folkart Life Bornova Folkart Yapı satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

bornova satılık rezidans Haberi

bornova satılık rezidans

İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen projede ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunan projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede dairelerin büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi. Proje Folkart Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 25 bin metrekare arsa alanı...