23 / 04 / 2024

Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları!

 Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Ödeme planı kapsamında 120 aya taksit imkanı sağlanan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.



İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen projede ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunan projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede dairelerin büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi. Proje  Folkart Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Bornova Folkart Life Rezidans fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede dairelerin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. 


İzmir  Folkart Life Bornova  adres bilgileri: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön