20 / 04 / 2024

Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alanı bulunuyor. Projede fiyatlar kata ve daire tiplerine göre değişiyor. Peki Bornova Folkart Life Rezidans nerede?



'Bornova Folkart Life Rezidans nerede?' sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Daire alanlarının 46 metrekareden başladığı projenin yarısından fazlası peyzaj alanına ayrılıyor. 


İzmir Folkart Life Evleri

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede konut büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Bornova Folkart Life ortak kullanım alanları

Sosyal yaşam seçeneklerine göre projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu yer alıyor.


Folkart Yapı Folkart Life fiyat

Fiyatların kata ve daire tiplerine göre değiştiği projede ev fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor.


Bornova Folkart Life Rezidans nerede? 

İzmir'in Bornova İlçe'sinde inşa edilen proje konuma göre Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Folkart Life Bornova iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön