26 / 04 / 2024

Folkart Life

Folkart Life

Dairelerin hemen teslim edildiği Folkart Life Bornova projesi İzmir Bornova'da Folkart Yapı tarafından inşa edildi. Projede güncel daire fiyatları 405 bin TL'den başlıyor...

Folkart Life satılık ev fiyatları 2017!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Life projesinde daire fiyatları 405 bin TL'den başlıyor. Folkart Life projesi sekiz bloktan oluşuyor...

Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alanı bulunuyor. Projede fiyatlar kata ve daire tiplerine göre değişiyor. Peki Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Bornova Folkart Life Residence fiyat!

Bornova Folkart Life Residence fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede fiyatlar 192 bin TL'den başlıyor.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak yaptığı açıklamada, "Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i, 2 haftada satıldı. Bu oran doğru bir projeye imza attığımızın göstergesi" dedi

Folkart Life İzmir satılık daire!

Folkart Life İzmir satılık daire alanları 34 metrekare ile 153 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje yarın satışa sunulacak.

İzmir Folkart Life ödeme planı!

İzmir Folkart Life ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede dairelerin alanları 34 ile 153 metrekare arasında değişiyor.

Folkart Yapı Folkart Life satılık!

Folkart Yapı Folkart Life satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen proje 12 Mayıs Salı günü görücüye çıkacak.

Folkart Life Bornova projesine 2 haftada 9 bin ön talep!

Folkart Yapı'nın tanıtımını 12 Mayıs'ta yaptığı Folkart Life Bornova projesine ön talepte rekor başvuru oldu. 2 haftada 9 bin kişinin bilgi aldığı projenin yüzde 65'i satıldı.

Bornova Folkart Life ev fiyatları!

Bornova Folkart Life ev fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunan proje Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Bornova Folkart Life konut fiyatları!

Bornova Folkart Life konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İzmir-Çeşme Otoyolu'na bağlantısı olan projede banka kredili 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Folkart Life Bornova Residence satılık!

Folkart Life Bornova Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 828 adet daireden oluşan projede lansmana özel kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Bornova Folkart Life İzmir iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Bornova Folkart Life İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

Folkart Life Bornova’nın kısa sürede rekor satışla yaklaşık yüzde 65’i satıldı. Satış öncesi ön taleplerin hızla satışa yöneldiği proje büyük ilgi gördü.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Folkart Bornova Evleri İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor.

İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

828 adet daireden meydana gelen Folkart Life Bornova Evleri Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life Bornova projesi ev fiyatları!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ev fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 828 adet daire bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Bornova Folkart Life Bornova ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova projesi 828 adet daireden meydana geliyor. Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Bornova Folkart Life Bornova ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Life Haberi

Folkart Life

1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Folkart Life Bornova projesi 25 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 164 metrekare arasında değişiyor. 


Daire teslimlerine başlanan Folkart Life Bornova projesi 6 ve 15 katlı sekiz blok olarak planlandı. Folkart Life Evleri İzmir Bornova'da inşa edildi. 


Folkart Life Bornova Konutları satış fiyat listesi 56-88 metrekare 1+1 fiyatları 405 bin TL'den  93 metrekare 2+1 fiyatları 498 bin TL'den 161-294 metrekare 3+1 fiyatları ise 839 bin TL'den başlıyor.


Peşinde yüzde 4 indirim sağlanan Folkart Life Evleri'nde yüzde 5 peşinat verildiğinde 1 yıl sonra yüzde 15'lik ara ödeme ile kalanı kredi veya banka kredisiyle ödenebiliyor.


Folkart Lİfe İzmir Konutları'nda kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı...