25 / 04 / 2024

Bornova Folkart Life konut fiyatları!

Bornova Folkart Life konut fiyatları!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Bornova Folkart Life konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İzmir-Çeşme Otoyolu'na bağlantısı olan projede banka kredili 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.



Dairelerin alanları 46 metrekareden başlayan ve 211 metrekareye kadar ulaşan Folkart Life Bornova'da 18 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Proje  Folkart Yapı  imzası ile yükseliyor.


Bornova Folkart Life konut fiyatları kapsamında lansmana özel avantajlar sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında yapılacağı proje Adnan Menderes Havalimanı'na ve metroya yakın konumda hayata geçiriliyor.


İzmir'in Bornova ilçesinde inşa edilen Folkart Life Residence'de yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 120 ay vade imkanı sağlanıyor ve banka kredisi kullanılabiliyor. Proje toplam 828 tane daireden meydana geliyor. 


Folkart Yapı Folkart Life Evleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Folkart Life  İzmir  Konutları SPA ve fitness, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, kapalı otopark, açık - kapalı süs havuzu yüzme havuzları, cafe ve çarşı, restoranlar gibi sosyal imkanlara sahip.


Bornova Folkart Life konut fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İzmir-Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı bir lokasyonda yer alıyor. 


Folkart Life Bornova ulaşım: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Yapı Folkart Life iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön