19 / 04 / 2024

Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri!

Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılıyor.



Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede lansmana özel avantajlar ile gerçekleşiyor. Proje Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunuyor.


Daire tiplerinin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje  Folkart Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


Daire fiyatlarının 189 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede daire büyüklükleri 46 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede yüzde 25 peşin ödemelerde; kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay taksit imkanı sağlanıyor. 


Bornova Folkart Life adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön