29 / 03 / 2024

İzmir Folkart Bornova Life satılık daire!

İzmir Folkart Bornova Life satılık daire!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede lansmana özel avantajlar ile gerçekleşiyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.



Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği proje konum bilgisine göre Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde hayata geçiriliyor.


Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme gerçekleştirildiğinde kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay vade imkanı ile konut sahibi olunuyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu bulunuyor. 


İzmir Folkart Bornova Life satılık daire fiyatları 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki daireleirn teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. 


Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön