26 / 04 / 2024

Folkart Towers, yılbaşında unutulmayacak görsel şova imza attı!

Folkart Towers, yılbaşında unutulmayacak görsel şova imza attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği yılbaşı etkinliğinde ünlü şarkıcı Teoman sahne alırken, havai fişek ve ışık gösterileri de yapıldı. Folkart Towers, yılbaşında unutulmayacak görsel şova imza attı.



İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği yılbaşı etkinliğinde ünlü şarkıcı Teoman sahne alırken, havai fişek ve ışık gösterileri de yapıldı. Folkart Towers'tan havai fişek Avrupa'nın 5'ıncı en yüksek ikiz kulesi, İzmir'in en yüksek binası Folkart Towers, yılbaşında unutulmayacak görsel şova imza attı. Folkart Tovvers, yılbaşı gecesini havai fişek ve ışık gösterileri ile karşıladı. 


İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen yeni yıl kutlamaları on binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Yeni yıl kutlamaları Teoman konseriyle doruğa çıkarken, havai fişek ve ışık gösterileri de Teoman, en güzel şarkılarını seslendirdi.  Alanı dolduran İzmirliler'e seslenen Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Yeni yılda herkes için adalet ve barış istiyoruz" diye konuştu. 


Kutlamalar kapsamında ilk olarak D J Berna Öztürk sahne aldı. DJ öztürk, alanı dolduranları coştururken, belediye ekiplerinin bir apartmanın duvarına yansıttığı lazer gösterisi de ilgi çekti. 


GÖKYÜZÜ AYDINLANDI Yaklaşık 2 saat sonra DJ Öztürk, sahneyi gençlerin sevgilisi, ünlü sanatçı Teoman'a bıraktı. Teoman, meydanı dolduran on binlerce kişiye unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı. Birbirinden güzel parçalarını alanı dolduranlarla birlikte seslendiren Teoman, uzun süre alkışlandı. 


Saatler 00.00'da  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Teoman ve vatandaşlar geri sayım yaparak yeni yıla girdi. 10 dakika boyunca gökyüzünü aydınlatan havai fişek gösterisi de alandakileri büyüledi. 



Habertürk Gazetesi 


Geri Dön