26 / 04 / 2024

Folkart Yapı Folkart Towers iletişim!

Folkart Yapı Folkart Towers iletişim!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Towers

Folkart Yapı Folkart Towers iletişim için 444 22 78 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. İzmir Bayraklı Folkart Towers projesinin A kulesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...




Folkart Towers projesi 2 kule halinde yükseliyor.  Folkart Towers   İzmir  Bayraklı bölgesinde  Folkart Yapı  tarafından inşa ediliyor. Folkart Yapı Folkart Towers iletişim ve adres bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.


İzmir Folkart Towers projesinde kuleler 46 katlı olarak inşa ediliyor. Folkart Towers İzmir projesinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.


İzmir Folkart Towers projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. İzmir Folkart Towers A blokta yer alan konutların teslimleri bu yıl sonunda yapılırken, B blokta yer alan konutlar Nisan 2014 yılında teslim ediliyor.


Folkart Yapı Folkart Towers iletişim için 444 22 78 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Folkart Towers Bayraklı'da konutların büyüklüğü 80 metrekare ile 220 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Folkart Towers İzmir projesinde daireler cephe olarak deniz manzaralı ve şehir manzaralı olarak ayarlandı. Folkart Towers İzmir projesinde ofisler 60 metrekare ile 1.170 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Folkart Yapı Folkart Towers nerede?

Folkart Yapı Folkart Towers adres : Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi No:37. Bayraklı-İZMİR



Folkart Yapı Folkart Towers iletişim

Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön