19 / 04 / 2024

Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı! Şubat sonu teslim!

Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı! Şubat sonu teslim!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Towers

Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Folkart Towers Bayraklı projesinde A kule teslimleri bu Şubat ayının sonunda yapılıyor...




İzmir Bayraklı'da inşa ediliyor olan  Folkart Towers  projesi  Folkart Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 2 kule olarak tasarlanan Folkart Towers Bayraklı projesinde kulelerin kat sayısı 46 olarak belirlendi.

Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Folkart Towers Bayraklı projesinin toplam inşaat alanı 27 bin metrekare olarak belirtiliyor. Folkart Towers Bayraklı projesinde kuleler şehir manzaralı ve deniz manzaralı olarak ayrılıyor. Folkart Towers projesinde fiyatlar 197 bin 644 liradan başlıyor.


Folkart Towers Bayraklı projesinde şehir manzaralı 73 metrekare büyüklüğe sahip olan 1+1 daireler 197 bin 644 dolardan başlarken, deniz manzaralı 80 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 daireler 255 bin dolardan başlıyor.



Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı!


Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Bayraklı Folkart Towers projesinin tanıtım ofisi ile 444 22 78 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz.


Bayraklı Folkart Towers projesinde A kulenin teslimleri bu Şubat ayının sonunda yapılırken, B kulenin teslimleri bu yılın Ağustos ayında gerçekleştiriliyor. Folkart Towers Bayraklı projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, buhar odası gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com


projeye sor



Geri Dön