18 / 04 / 2024

folkart towers satış

folkart towers satış

Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Folkart Towers Bayraklı projesinde A kule teslimleri bu Şubat ayının sonunda yapılıyor...

Folkart Towers adres bilgileri!

Folkart Towers adres bilgileri ve telefon numarası şöyle: Manas Bulvarı, Adalet Mahallesi No:37. Bayraklı / İZMİR - Folkart Towers satış ofisi telefon numarası: 444 22 78

Bayraklı Folkart Towers nerede?

İzmir Bayraklı Folkart Towers nerede sorusunun yanıtı şöyle: Manas Bulvarı Adalet Mahallesi No:37 Bayraklı/İZMİR - Folkart Towers satış ofisi telefon numarası: 444 22 78

Folkart Towers satılık!

Folkart Towers İzmir Konutları Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Folkart Towers Evlerinde A Blok 2013 yılının sonunda, Folkart Towers İzmir'de projenin tamamı 2014 yılında teslim edilecek...

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bu yıl sonunda teslimlerin yapılacağı Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

İzmir Folkart Towers telefon!

İzmir Folkart Towers telefon numarası ve açık adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir Bayraklı Folkart Towers satılık daireler 196 bin dolardan başlayarak konut alıcılarına sunuluyor...

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Folkart Towers Çarşı'nın ziyaretçi sayısı arttı!

Folkart Towers, İzmir’in yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. 2011 yılı Nisan ayında inşaatına başlanan proje, 200 metre yüksekliğinde 46’şar katlı iki kuleden oluşuyor.

Folkart Towers'ta Ufuk Eczanesi açıldı!

Meslekte 35.yılını kutlayan Eczacı Ufuk Topçuoğlu'nun sahip olduğu Ufuk Eczanesi, Folkart Towers A Kule'de hizmet vermeye başladı. 300 metrekarelik alanda hizmet veren Ufuk Eczanesi'nin açılışına ilaç sektörünün seçkin isimleri katıldı.

Folkart Towers'ta Mostari Meyhane açıldı!

Eski istanbul meyhanelerinde meze ve içki dağıtan kişi olan Mostari'den ismini alan meyhane, Bayraklı'da bulunan Folkart Towers'da açıldı...

İzmir Folkart Towers'ta yüzde 10 peşinat imkanı!

Folkart Towers Residence İzmir'de Avrupa'nın en yüksek 5. ikiz kuleleri olarak yükseliyor. Projede yüzde 10 peşinatla 24 aya varan vade farksız taksit imkanları yer alıyor.

Folkart Towers İzmir'in yeni kent merkezi olma yolunda ilerliyor!

A Kulenin ardından B Kule sakinlerinin de taşınmaya başlamasıyla Bayraklı İzmir'in yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Folkart Towers'ta hayatın başlamasının ardından İzmir'in yeni kent merkezi daha da parlıyor.

Folkart Towers'ta yılbaşı partisi!

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamasını ışık ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra, Folkart Towers'taki ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak..

Folkart Towers'tan görkemli kutlama!

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamış olmasını muhteşem ışık, havai fişek gösterilerinin yanı sıra Folkart Towers ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak.

Carrera Fitness Folkart Towers'ta açılıyor!

Dünyaca ünlu Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ta açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Carrera Fitness Spa 20 Aralık'ta Folkart Towers'ta açılıyor!

Dünyaca ünlü Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ın 5, 6 ve 7. katında açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Aston Martin Folkart Towers showroomu 2015'te açılacak!

Aston Martin'in Türkiye distribütörü Yeniköy Motors, ocak ayında Folkart Towers'ta showroom açacak. Yeniköy Motors'un sahibi Nevzat Kaya, her daim büyüme odaklı hareket ettiklerinin altını çizdi...

Yeniköy Motors Folkart Towers'ta showroom açacak!

Türkiye distribütörü Yeniköy Motors, Ocak ayında Folkart Towers'da showroomunu açıyor. Dünyaca ünlü birçok markayı satın almak için artık İstanbul'a ya da yurt dışına gitmesine gerek kalmayacağını belirtti.

Folkart Towers'ın ikinci kulesinde yaşam başladı!

400 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Folkart Towers'ın ikinci kulesinde yaşam başladı. 220 rezidans ve 500 ofisin yer aldığı projenin yüzde 85'i kısa sürede satıldı.

folkart towers satış Haberi

folkart towers satış


İzmir Bayraklı'da inşa ediliyor olan Folkart Towers projesi Folkart Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2 kule olarak tasarlanan Folkart Towers Bayraklı projesinde kulelerin kat sayısı 46 olarak belirlendi.

Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Folkart Towers Bayraklı projesinin toplam inşaat alanı 27 bin metrekare olarak belirtiliyor. Folkart Towers Bayraklı projesinde kuleler şehir manzaralı ve deniz manzaralı olarak ayrılıyor. Folkart Towers projesinde fiyatlar 197 bin 644 liradan başlıyor.


Folkart Towers Bayraklı projesinde şehir manzaralı 73 metrekare büyüklüğe sahip olan 1+1 daireler 197 bin 644 dolardan başlarken, deniz manzaralı 80 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 daireler 255 bin dolardan başlıyor.



Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı!


Folkart Yapı Folkart Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Bayraklı Folkart Towers...