24 / 04 / 2024

Fonartt Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Fonartt Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Koçak tarafından kuruldu.



Fonartt Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Koçak tarafından kuruldu.


Fonartt Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

MÜHENDSİLİK Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. MAKİNE VE TEÇHİZAT Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. TEKSTİL,KONFEKSİYON Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak.


Geri Dön