19 / 04 / 2024

Fonartt Mühendislik Dış Ticaret kimin

Fonartt Mühendislik Dış Ticaret kimin

Fonartt Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Koçak tarafından kuruldu.

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btm Mimarlık Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ürgen tarafından kuruldu.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

Cdc Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cdc Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Cihan Coşkun tarafından kuruldu.

Agc Grup İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agc Grup İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Hüseyin Kaymaz, Kenan Uygur ve Stefan Strohmeıer ortaklığında kuruldu.

İvme Çelik İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvme Çelik İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Özden tarafından kuruldu.

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Demirel tarafından kuruldu.

Zami Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zami Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmood SAEED M. Zami tarafından kuruldu.

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Abbasi, Karım Jazaeri Shooshtarş ve Mohammadtaghş Noorian tarafından kuruldu.

Fonartt Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fonartt Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Koçak tarafından kuruldu.

Rbm Makina Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Rbm Makina Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Raheleh Mojdehı ve Seyed Mehdı Naghavı ortaklığında kuruldu.

Afrosıa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrosıa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz  Çakır, Savaş Karabulut, Yohannes Ayalew Haılemıcael ve Zıyad Delıl Hassen ortaklığında kuruldu. 

Tgt Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgt Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Günel tarafından kuruldu. 

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Osama Alhafez ve Feras Atassı ortaklığında kuruldu. 

Fonartt Mühendislik Dış Ticaret kimin Haberi

Fonartt Mühendislik Dış Ticaret kimin

Fonartt Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Koçak tarafından kuruldu.


Fonartt Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

MÜHENDSİLİK Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. MAKİNE VE TEÇHİZAT Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. TEKSTİL,KONFEKSİYON Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik...