26 / 04 / 2024

 Ford Fiesta'da harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ford Fiesta'da harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

 Aracınızı yenilemek istiyorsanız Ford'un size güzel bir teklifi var. Ford yetkili satıcılarından 0 km Ford Fiesta model binek araç satın alımına  tavsiye edilen perakende satış fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sunulacak. Peki Ford Fista 2023 fiyatı ne kadar?



Şehrin bütün gözlerini üzerine çeken takip ettiren baş döndürücü yeni dış dizayn, türlü akıllı teknolojiler ve gelişmiş EcoBoost Hibrit motor gücü ile Yeni Ford Fiesta, huzurlarınızda
 
Kendine özgü çizgileri ve yeni ön ızgara tasarımı ve karakteristik LED far ekibi ile daha keskin ve korkusuz ön dizayn, Fiesta’ya sportif ve dinamik bir profil kazandırır.
 
İleriyi düşünerek düşnülüp on agöre dizayn edilen teknolojiler; teknik fonksiyonları kuvvetlendirerek daha verimli,
 şahsileştirilmiş ve keyifli bir sürüş sunuyor. 12,3" Dijital Yol Bilgisayarı, Seçilebilir Sürüş Modları ve gelişmiş 8” dokunmatik ekrandan SYNC Araç İçi Bilgi Eğlence Sistemi her seyrinizi zevkli hale getirmek için üretildi.

 Ford Fiesta da harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi
 
 Gelişmiş EcoBoost Hibrit motor alternatifi, ekonomik yakıt tüketimi ve daha düşük CO2 emisyon hizmeti arz ederken hatasız sürüş keyfi ve  performansından ödün vermiyor. Keyif veren sürüş deneyimi Yeni Ford Fiesta; tercih edilebilir Sürüş Modları, Geri Görüş Kamerası ve pek çok yeni seçeneğiyle şehirde sürüş deneyimine yeni bir zevk katıyor. Peki Ford Fista 2023 fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön