20 / 04 / 2024

Forum İstanbul'a The WOO açıldı

Forum İstanbul'a The WOO açıldı

Palladium ve Forum İstanbul alışveriş merkezlerindeki mağazalarında sunan The WOO'da yok yok



Çocuk odaları, onların istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek özellikte olmalıdır. Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan The WOO,  çocukların beklentilerinden yola çıkarak onların ihtiyaçlarını, duygularını ve yaşam tarzlarını dikkate alan oda tasarımları sunuyor. Çocukların hayal güçlerini zenginleştirecek odalar sunan The WOO koleksiyonlarının her birinin farklı kişiliklere sahip olması, her bir çocuğun kendisine özgü dünya yaratmasını sağlıyor.

En son trendleri, kendine özgü yaratıcı tarzıyla uyumlu ve işlevsel bir şekilde sunan The WOO, sürekli değişen ihtiyaçları belirlemek ve yanıt vermek için birbirinden ilginç çözümler üretiyor. Beş bine yakın ürün alternatifi ile The WOO, kendi dünyasını yaratmak isteyen çocuklar için renkli mobilyaların yer aldığı ilginç oda seçeneklerini sizlerle buluşturuyor. Çocuğunuz için oda hazırlarken o odanın dekorasyonunu tamamlayacak halıdan perdeye, karyolaya, sandalyeden aydınlatmaya, yataktan yorgana, ev tekstilinden yastığa kadar tüm ürünleri The WOO mağazalarında bulmak mümkün. 

İlk mağazasını Palladium Alışveriş Merkezi'nde açan The WOO, Şubat ayında da Forum İstanbul'da bin metrekarelik alanda ikinci mağazası ile tüketiciyle buluştu. Mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü, profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde sergileyen The WOO mağazalarında çocuklar için özel tasarımlı ürünleri bulabilirsiniz! Evde devrim başlatan The WOO, ürünleri ve kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak için www.thewoo.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

The Woo Hakkında
Ev ve ev yaşamına dair farklı seçenekleri içmimar dokunuşu ile buluşturan The Woo, ithal ve yerli 5 bin çeşit ürünü iç mimari bakış açısı ile sunuyor. Klasikten moderne, artnouveau'dan minimalist anlayışa kadar pek çok farklı tarzı içinde barındırıyor. Mobilyadan terliğe her türlü ürünü yeni perakendecilik anlayışı ile sunan The Woo, herkesin hayalindeki evi gerçeğe dönüştürüyor. İlk mağazasını 18 Kasım'da Palladium Alışveriş Merkezi'nde açan The WOO,  Bayrampaşa'daki Forum İstanbul'da da ikinci mağazasını 6 Şubat'ta açtı. 2010 yılının sonunda dek 5 mağaza ile hizmet vermeyi hedefliyor. Gelen herkesin hazır dekore edilmiş alanlarda gezdiği The Woo'da, ev tekstili ürünlerinden mobilyaya her ürün bulunuyor.  The Woo hakkında daha fazla bilgi almak için www.thewoo.com.tr adresi ziyaret edilebiliyor.


Geri Dön