19 / 04 / 2024

Forum Kayseri Residence'ta 190 bin Euro'ya!

Forum Kayseri Residence'ta 190 bin Euro'ya!

Multi Turkmall'un ilk konut projesi Forum Kayseri Residence'ta konutların yarısından fazlası 1 ayda satıldı



Temeli haziran ayında atılan, her biri 24 katlı iki kuleden oluşan Forum Kayseri Residence'ta, değeri 190 bin ile 275 bin Euro arasında değişen dairelerin yarısından fazlası 4 haftada satıldı. 
 
Avrupa gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Multi Turkmall, Türkiye'deki ilk lüks konut projesini Kayseri'de gerçekleştiriyor. Bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli kentlerinde açtığı Forum Alışveriş Merkezleri ile adından söz ettiren Multi Turkmall'un 15 Haziran'da temelini attığı Forum Kayseri Residence, kent merkezinde eski kent stadyumunun yerine yapılan Forum Kayseri Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin hemen yanında yer alıyor. Kayseri'nin önde gelen ailelerinin gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle satışları öne alınan Forum Kayseri Residence'ın konutlarının yarısından fazlası 4 hafta içinde satıldı.
 
Şehir merkezindeki konumu ile kusursuz bir erişilebilirliğe sahip olan Forum Kayseri Residence 49 bin metrekarelik bir alana kuruluyor. En yüksek binanın 14 katlı olduğu Kayseri'de bugüne dek yapılan en yüksek konut olma özelliğini taşıyan Forum Kayseri Residence her biri 24 katlı iki kuleden oluşuyor. Benzersiz Erciyes ve kent manzasarına sahip, 230 metrekarelik 4 farklı konut tipi içeren Forum Kayseri Residence'ta, dairelerin fiyatları 190 bin ile 275 bin Euro arasında değişiyor.
 
Projede tenis kortları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, toplantı odaları, çocuk oyun alanları açık ve kapalı otoparklar, 24 saat güvenlik, su ve yeşilin bir arada kullanıldığı çevre düzenlemesi, sosyal olanaklar bulunuyor.
  
Kayseri'de uluslararası gayrimenkul şirketi Multi Turkmall tarafından gerçekleştirilen ilk lüks konut projesi olan Forum Kayseri Residence 2011 yılında tamamlanacak.

www.multiturkmall.com
0212 349 10 00

Geri Dön