26 / 04 / 2024

Four Winds Rezidans Kadıköy fiyat!

Four Winds Rezidans Kadıköy fiyat!

Firma: Taşyapı İnşaat

Proje: Four Winds

Four Winds Rezidans Kadıköy fiyat bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Kadıköy Four Winds Selamiçeşme'de teslimler bu yıl sonunda başlıyor...




İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa edilen  Four Winds  Rezidans satışları başladı. Four Winds Rezidans Kadıköy fiyat bilgileri öncesinde Four Winds Rezidans detayları hakkında bilgi verelim.


Four Winds Rezidans Kadıköy projesi 4 blok halinde yükseliyor. Kadıköy Four Winds Rezidans'ta bloklar 45 katlı olarak inşa ediliyor. 44 dönüm arazi üzerinde yükselen Four Winds Rezidans projesinde yüzde 90 yeşil alan bulunuyor.


Kadıköy Four Winds Rezidans teslimleri 2013 yılının sonunda yapılması hedefleniyor. Four Winds Rezidans 400 milyon dolar yatırımla yükseliyor. Kadıköy Four Winds Evleri'nde daireler 87 metrekare ile 655 metrekare arasında tasarlandı.


Four Winds Rezidans Kadıköy fiyat!


Four Winds Rezidans Kadıköy fiyat listesi için Four Winds Rezidans satış ofisi ile irtibata geçmeniz gerekiyor. Four Winds Rezidans daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi. 


420 adet rezidans dairenin yer aldığı Four Winds Rezidans Kadıköy projesinde house keeping, fitness center, sauna, buhar banyosu, spa, açık yüzme havuzu, lobi hizmeti, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor.


Four Winds Kadıköy adres bilgileri : Mehmet Şeyda Sokak, No: 1/5 Selamiçeşme, Kadıköy / İstanbul


Four Winds Rezidans iletişim bilgileri

Telefon: 0216 385 43 59

Web adresi: www.tasyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön