26 / 04 / 2024

FPK sistemi detayları? FPK sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

FPK sistemi detayları? FPK sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

FPK sistemi detayları? FPK sistemiyle nasıl ev sahibi olunur sorularının cevabı haberimizde yer alıyor. 



FPK sistemi detayları? FPK sistemiyle nasıl ev sahibi olunur sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv'in FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il ve mahalleden ev sahibi olabilirsiniz.

500 Türk Lirası taksitle bile ödeme yapılabilen FPK sisteminde ödeme planı bütçeye göre belirleniyor. FuzulEv FPK sistemi ile ara ödeme de yapılmıyor.

FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) konut alma sistemiyle vatandaşların konut sahibi olmasına olanak sağlıyor.

Her gelir grubuna uygun ödeme seçenekleri sunan FuzulEv FPK sisteminde küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan daire sahibi olunabiliyor.

Noter huzurunda belirlenen sırada vatandaş, sırası geldiğinde Türkiye’nin istediği şehirden ve mahalleden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. 

FPK sistemi detayları? FPK sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

-Peşinatsız sisteme kayıt yaptıran kişiler sadece organizasyon ücretini ve ilk taksitini ödeyerek kampanyaya dahil olabiliyor.

-Peşinat ödeyerek sisteme dahil olmayı tercih eden vatandaşlar ise dilerlerse peşinat miktarını artırarak teslim süresini öne çekebiliyor. 

-Çekilişli Konut Edindirme Sistemi'nde teslimattan sonra taksitlerin bir miktar artması ile borcun erken bitmesi de sağlanıyor.

 FPK sistemi nasıl işler?

1-)  Alınacak olan dairenin fiyatını birlikte belirleyip sonraki süreçte kaç taksitte ödeneceği planlanıyor. 
2-) Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlardan meydana gelen "FPK ev alma sistemine" dahil olunuyor. 
3-) Noter huzurunda belirlenen sırayla her ay yüzlerce kişi daire sahibi oluyor. 
4-) Taksitleriniz tamamlandığında sıra hala size gelmemişse FuzulEv yine de aileleri konut sahibi yapıyor. Geriye kalan taksitler de evinizde otururken ödenebiliyor. 

 

Web: http://www.fuzulev.com/


Geri Dön