25 / 04 / 2024

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.



Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor. İstanbul'un Avrupa yakasınde Fraser Place Anthill İstanbul'da ulaşım kolaylığıyla birleşen güvenli yedi yıldızlı konfor, artık Anadolu yakasında Fraser servisli rezidans daireleriyle Fraser Place Antasya İstanbul’da da mevcut olacak.


Artık İstanbul'un Anadolu yakasına da "lüks servisli rezidans daireler" konsepti geliyor! Hem de iki köprünün ulaşım yollarının kalbinde yükselen "ofis-konut-alışveriş" merkezi Ümraniye'de, kendi alanlarının iki büyük ismi Ant Yapı ve Frasers Hospitality'nin üstün kalite ve güvenceleriyle...


1998'den bu yana, dünyanın dört bir yanındaki belli başlı 46 metropolde servisli rezidans daireleriyle hizmet veren Frasers Hospi-tality, Türkiye'ye Ant Yapının Bomonti'deki Anthill Residence projesiyle adım atmıştı. Fraser Place Anthill İstanbul, 2014 ve 2015 yıllarında üst üste Dünyanın En iyi Lüks Otelleri Ödülleri yarışmasında "Türkiye'nin En iyi Servisli Apartmanı (Turkey's LeadingServi-ced Apartments) kategorisinde ödüle layık görüldü.


Frasers Hospitality'nin Türkiye'deki ikinci tercihi de yine inşaat sektörünün en saygın ve başarılı aktörlerinden Ant Yapı'nın Anadolu yakasındaki projesi Antasya Residence oldu. Frasers Hospitality ile Ant Yapı arasında, Fraser Place Antasya İstanbul markasını hayata geçirmek için atılan imza, 16 Eylülde Frasers Hospitality'nin Londra Merkez Ofisi'nde gerçekleşti. Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay ile Frasers Hospitality CEO'su Guus Bakker tarafından imzalanan kontratla 80 konut Fraser Place olarak hazırlanıyor ve Fraser Place Antasya İstanbul ismiyle markalanmış oluyor.


Tüm proje Fraser altın standartlarında hizmet, işletme, kiralama know-how'ı ile gerçekleştirilecek. Dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality, 7 yıldızlı otel konforunu, seçkin ve kişiye özel hizmet anlayışıyla Fraser Place Antasya İstanbul'da buluşturuyor. Frasers Hospitality'nin hizmetleri arasında resepsiyon, profesyonel güvenlik, konsiyerj, business centre, kat hizmetleri ve teknik servis gibi çok çeşitli alanlar bulunuyor.


Ant Yapı'nın Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de, Boğaziçi'nin Avrupa ve Asya yakalarını birleştiren her iki köprünün bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut bloğu olarak ortaya çıkıyor. 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunun yanı sıra, avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler de bulunuyor.


Biri 1+1, diğeri 2+1 olarak hazırlanan örnek daireler, Ant Yapı mimarlık ekibi tarafından işlevsellik ve rahatlığı ön plana alarak son trend ve teknolojileri yansıtacak şekilde düzenledi ve dekore edildi.


Ekim ayı sonunda konutların teslimiyle binada daire sakinleriyle yaşam başlayacak. Hemen ardından, profesyonel yönetim ve işletme hizmetlerinin yanı sıra uzman kadro ve geniş portföyle kısa ve uzun dönem kiralamalar için üstün kaliteli hizmetler Fraser Place Antasya İstanbul adıyla markalanan projede yeni yıl itibariyle hayata geçirilecek.


Siz Ant Yapı dostlarımızı, örnek dairelerimizi görmek ve Fraser Place Antasya İstanbul hakkında bilgi almak üzere satış ofisimizde bekliyoruz.


Ant Yapı İnsan ve Yaşam Dergisi


Geri Dön