28 / 03 / 2024

Antasya Residence frarers ile mi anlaştı

Antasya Residence frarers ile mi anlaştı

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

Antasya Residence'ta son 20 daire!

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ve 5 yıl kira garantisi fırsatı sunulan Antasya Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor..

Antasya Residence'ta yaşam başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence'da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Antasya Residence'ta sona gelindi!

Ant Yapı, 617 dairelik dev projenin teslimlerine başladı Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi.

Ant Yapı, 617 dairelik Antasya Residence'ın teslimlerine başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi. Örnek dairelerde ve Residence'ın tüm dairelerinde Grohe ürünleri tercih edildi

Antasya Residence, Grohe ürünlerini tercih etti!

Ant Yapı’nın Antasya Residence projesinde sona gelindi. Ekim ayı sonu itibariyle teslimlerine başlanan Antasya Residence dairelerinde, GROHE ürünleri tercih edildi.

Antasya Residence Ümraniye'de yaşam başladı!

Ant Yapı’nın İstanbul’un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

Antasya Residence'a Fraser Place ile yeni konsept!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor.

Antasya Residence için imza atıldı!

Antasya Residence projesi için konaklama grubu Frasers Hospitality ile anlaştı. Hali hazırda Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthiil Residence projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence'ta da 24 saat hizmet sunacak.

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.

Antasya Residence Frasers Hospitality ile anlaşma yaptı!

TÜRKİYE pazarına Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence'ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta hizmet sunacak!

Türkiye pazarına Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Antasya Residence’ta inşaat hızla ilerliyor!

Ant Yapı’nın İstanbul’un Anadolu yakasının yükselen değeri Ümraniye’de 42 katlı projesi Antasya Residence’ın inşa faaliyetleri hızla ilerliyor. Projenin bu yılın Ekim ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Antasya Residence frarers ile mi anlaştı Haberi

Antasya Residence frarers ile mi anlaştı

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor. İstanbul'un Avrupa yakasınde Fraser Place Anthill İstanbul'da ulaşım kolaylığıyla birleşen güvenli yedi yıldızlı konfor, artık Anadolu yakasında Fraser servisli rezidans daireleriyle Fraser Place Antasya İstanbul’da da mevcut olacak.


Artık İstanbul'un Anadolu yakasına da "lüks servisli rezidans daireler" konsepti geliyor! Hem de iki köprünün ulaşım yollarının kalbinde yükselen "ofis-konut-alışveriş" merkezi Ümraniye'de, kendi alanlarının iki büyük ismi Ant Yapı ve Frasers Hospitality'nin üstün kalite ve güvenceleriyle...


1998'den bu yana, dünyanın dört bir yanındaki belli başlı 46 metropolde servisli rezidans daireleriyle hizmet veren Frasers Hospi-tality, Türkiye'ye Ant Yapının Bomonti'deki Anthill Residence projesiyle adım atmıştı. Fraser Place Anthill İstanbul, 2014 ve...