29 / 03 / 2024

Antasya Residence'ta yaşam başladı!

Antasya Residence'ta yaşam başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence'da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.



Ant Yapı'nın İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence'da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Ant Yapı'nın, Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de, 1. ve 2. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan Antasya Residence'da hayat başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor. Antasya Residence'de42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunun yanı sıra, avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası4_sauna ve buhar odasından oludan "Sosyal tesisler de bulunuyor. Profesyonel yönetim ve işletme hizmetlerinin de sunulduğu Residence'da kısa ve uzun dönemli kiralık konut imkanı da sunuluyor. 


Yapı Magazin 


Haber Sözcü Emlak'ta şöyle yer aldı;

ANT Yapı'nın, Anadolu Yakası'nın yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye'de, 1. ve 2. köprü bağlantı yollarına çok yalan bir mesafede konumlanan Antasya Residance'ta hayat başladı. 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut alanı olan Antasya Residance, 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede, park alam, kapalı otoparklar, yönetim ofisleri, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler de bulunuyor. 


Sözcü Emlak


Geri Dön