29 / 03 / 2024

West Gate Residence'ta yaşam başladı!

West Gate Residence'ta yaşam başladı!

ANKARA Eskişehir Yolu üzerinde konumlanan ve Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence'ta yaşam başladı. 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede satış devam ediyor.



Yaşamın başlamasıyla birlikte kiralama sürecinin de başladığı projede, West Gate müşteri desteği sağlayarak birçok ev sahibini kiracısıyla buluşturuyor. 3 blokta 743 bağımsız bölümden oluşan West Gate Residence'ta ulusal ve uluslararası lüks markaların yer alacağı AVM de bulunuyor. 

AKILLI EV SİSTEMİ İLE DONATILDI

West Gate Residence, housekeeping, oda servisi, resepsiyon ve lobi, vale hizmeti, sekretarya, concierge hizmetlerini barındırıyor. Ayrıca projede, toplantı odaları, 24 saat teknik servis, oto yıkama gibi detaylara da yer veriliyor. 

Çevresi ana bulvarla çevrili yeni bir yaşam alam sunan lokasyonuyla West Gate Residence'ın sunduğu ayrıcalıklı hizmetler arasında bulunan akıllı ev sistemleri, evlerin içinde bulunan LED TV'lerle tüm rezidans hizmetlerine tek bir dokunuş üe ulaşma imkanı veriyor. Aynı zamanda akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarla entegreli bu sistem ile projenin hemen alfanda yer alan tüm mağazalara ulaşım da mümkün. 

Yatırım değeri 185 milyon lira olan West Gate Residence projesinin içerisinde; tenis kortları, peyzaj alanlan, golf alam, bisiklet gezi alanları, yürüyüş yolları, squash kortu, fitness center, Türk hamamı, kafe, buhar odası, kapalı yüzme havuzu ve sauna gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 



Telefon: (0312) 241 34 81

Web adresi: http://www.westgate.com.tr/


Sözcü Emlak 


Geri Dön