16 / 04 / 2024

Elit Royal Residence’da yaşam başladı!

Elit Royal Residence’da yaşam başladı!

Elit Royal Residence’da yaşam başladı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Haziran 2012’de başladıkları projede, mutlu sona belirlenen hedef ve kalitede ulaşmanın onurunu yaşadıklarını ifade etti.



Ankara’nın en nezih bölgelerinden Beytepe’de inşa edilen Elit Royal Residence projesinin kalite ve lüks yaşamın yeni adresi olarak benimsendiğini kaydeden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Haziran 2012’de başladıkları projede, mutlu sona belirlenen hedef ve kalitede ulaşmanın onurunu yaşadıklarını ifade etti.


Projeyi titiz çalışmalar sonucu hayata geçirdiklerini bildiren Yıldızhan, “Yaklaşık 26 yıldan bu yana Ankara’da başarılı projelere imza atan Elit Yapı’nın son projesi Elit Royal Residence’ı tamamladık. Kaliteli, lüks ve otel konforunda hizmetlerin yer alacağı Elit Royal Residence’da yaşam başladı” dedi.


Elit Royal Residence’ın Başkent’in yükselen değeri Beytepe’de öncü konumda bulunduğunu söyleyen Yıldızhan, “Birkaç yıl öncesine kadar kentin uzak noktası olarak görülen Beytepe, şuan markalı ve lüks projeler için tercih edilen yerleşim yerlerinin başında geliyor. Önümüzdeki yıllarda daha da önem kazanacak bu bölgede başlayan ilk proje olmanın yanı sıra teslimi de en erken yapılan konut olma özelliğini taşıyoruz. Ayrıca, projemizde sadece konut değil, mağazalara da yer verdik. Bu sayede bölgeye değer katacağız” ifadelerini kullandı.


Yıldızhan, konutların sahiplerine anahtarın yanında çok özel bir hediye ile teslim edildiğini belirterek, şunları söyledi:


“Elit yaşamın kapılarını aralayan ilk isim General Electric Askeri Uçak Motorları Bölge Satış Direktörü Selami Yumurtacı oldu. Tüm ruhumuzu katarak hayata geçirdiğimiz, ‘butik’ yapıda ‘dev’ hizmetlerin sunulduğu Elit Royal Residence, Ankara’ya değer katacak yeni projelerimizin öncü yapısı olacak. Kaliteden ödün vermeden Ankara’nın modern yapılaşmasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”



Geri Dön