25 / 04 / 2024

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.



Dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality; 7 yıldızlı otel konforunu, seçkin ve kişiye özel hizmet anlayışıyla Fraser Place Antasya İstanbul’da buluşturuyor. Hali hazırda Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence’ta da 24 saat konforlu hizmet sunacak. Frasers Hospitality’nin hizmetleri arasında; resepsiyon, profesyonel güvenlik, concierge, business centre, yiyecek ve içecek hizmetleri, kat hizmetleri ve teknik servis gibi birçok hizmet bulunuyor.


Frasers Hospitality ile Ant Yapı arasında, Fraser Place Antasya Istanbul markasını hayata geçirmek için atılan imza, Frasers Hospitality’nin Londra merkez ofisinde gerçekleşti. Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay ile Frasers Hospitality CEO’su Guus Bakker tarafından imzalanan kontratla 80 konut Fraser Place olarak hazırlanıyor ve Fraser Place Antasya Istanbul ismiyle markalanmış oluyor.


Sözcü


Geri Dön