23 / 04 / 2024

Frasers Hospitality hizmetleri

Frasers Hospitality hizmetleri

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

Fraser Place Antasya'ya geldi!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi, Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor. Frasers Hospitality'nin hizmetleri arasında yok yok!

Antasya Residence için imza atıldı!

Antasya Residence projesi için konaklama grubu Frasers Hospitality ile anlaştı. Hali hazırda Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthiil Residence projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence'ta da 24 saat hizmet sunacak.

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.

Antasya Residence Frasers Hospitality ile anlaşma yaptı!

TÜRKİYE pazarına Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence'ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta hizmet sunacak!

Türkiye pazarına Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Dünya Çapındaki Ödüllerin Sahibi: Frasers Hospitality!

Daha önce World Travel Award Ödülü haberini paylaşmış olduğumuz, Frasee Place Anthill İstanbul'un dahil olduğu zincir grup Frasers Hospitality'nin dünya çapındaki tüm ödülleri saymakla bitmiyor.

Frasers Hospitality 21'inci yaşında envanterini ikiye katlamış olmayı hedefliyor!

Frasers Hospitality'nin 1998 yılında 2 binası ve 400 servisli residans dairesi varken bugün 92 binası ve 15 bin 500 dairesi bulunuyor. Şirket, 21'inci yaşında ise envanterini ikiye katlamış olmayı hedefliyor.

Ant Yapı bünyesinde bulunan Frasers 16. Yaşını kutluyor!

1998 yılında 2 binası ve 400 dairesi bulunan Frasers Hospitality 16’ncı yaşına 49 şehirde 92 bina ve 15.500 daire ile girdi. Frasers Hospitality, 21’nci yaşında ise envanterini ikiye katlamış olmayı hedefliyor.

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç İlkhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, HB Reavis Group tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 OCak'ta Levent, Polat Plaza B Blok, No:4 Kat:13'de kuruldu.

Frasers Hospitality hizmetleri Haberi

Frasers Hospitality hizmetleri

Dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality; 7 yıldızlı otel konforunu, seçkin ve kişiye özel hizmet anlayışıyla Fraser Place Antasya İstanbul’da buluşturuyor. Hali hazırda Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence’ta da 24 saat konforlu hizmet sunacak. Frasers Hospitality’nin hizmetleri arasında; resepsiyon, profesyonel güvenlik, concierge, business centre, yiyecek ve içecek hizmetleri, kat hizmetleri ve teknik servis gibi birçok hizmet bulunuyor.


Frasers Hospitality ile Ant Yapı arasında, Fraser Place Antasya Istanbul markasını hayata geçirmek için atılan imza, Frasers Hospitality’nin Londra merkez ofisinde gerçekleşti. Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay ile Frasers Hospitality CEO’su Guus Bakker tarafından imzalanan kontratla 80 konut Fraser Place olarak hazırlanıyor ve Fraser Place Antasya Istanbul ismiyle markalanmış...