26 / 04 / 2024

Antasya Residence'ta son 20 daire!

 Antasya Residence'ta son 20 daire!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Residence

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ve 5 yıl kira garantisi fırsatı sunulan Antasya Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor..



İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Antasya Residence'ta son 20 dairenin satışları devam ediyor. Projede yüzde 20 peşinat verilerek , kalanı 24 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ve 5 yıl kira garantisi fırsatı sunulan  Antasya Residence  projesi  Ant Yapı  imzası taşıyor. Proje 617 konuttan meydana geliyor.

42 katlı tek blok olarak tasarlanan Ümraniye Antasya Residence'ta alanları 74 metrekare ile 110 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. 
 
1. ve 2. köprü bağlantı yollarına çok yalan bir mesafede konumlanan Ant Yapı Antasya Residence projesinin sosyal alanlarında spor alanları, sauna, oyun alanları, yüzme havuzu, otopark ve fitness center bulunuyor. 

Konut teslimleri hemen yapılan Antasya Residence Ümraniye projesi  içinde bulunan 80 konut ise Fraser Plcıce Antasya istanbul ismi altında Lüks Servisli Residence Daireler" konseptiyle, 7 yıldızlı otel konforunu, kişiye özel hizmet anlayışıyla bir araya getiriyor.

Antasya Residence nerede?

 Antasya Residence ta son 20 daire!


Ant Yapı Antasya Residence ulaşım bilgileri:

Saray Mahallesi. Akçakoca Caddesi. No:11  Ant Yapı  Merkez Binası, 34768 Ümraniye –  İstanbul 

Ant Yapı Antasya Residence iletişim bilgileri:

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr

Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön