20 / 04 / 2024

Freni patlayan gram altında son dakika gelişmesi! En dip rakam belli oldu

Freni patlayan gram altında son dakika gelişmesi! En dip rakam belli oldu

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gram altın fiyatı 1028 TL seviyesine kadar gerilerken yatırımcılar ''gram altın ne kadar olacak, altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorularına yanıt ararken gram altın için en dip rakam belli oldu...



Altın fiyatları bu haftayı da değer kayıpları ile kapattı. Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip edenler, ''gram altın ne kadar, gram altın ne kadar olacak, altın fiyatları düşmeye devam edecek mi, altın fiyatları ne  kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

Cuma günü FED başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra freni patlayan gram altın hızla düşüşünü sürdürdü ve dip seviyelere kadar geriledi. Gram altın 1028 TL seviyelerinden işlem görürken herkes gram altının ne kadar olacağını merak etmeye başladı.

Altın fiyatları ile ilgili uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen gram altının düşeceği en dip rakam belli oldu. İşte o rakam....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön