29 / 03 / 2024

Fuaye Süreyyapaşa projesinde yaşam başladı!

Fuaye Süreyyapaşa projesinde yaşam başladı!

Fuaye Deniz ve Fuaye Turkuaz etaplarındaki son daireler satışa sunuldu. Maltepe Süreyyapaşa'da inşa edilen Fuaye projesinin Süreyyapaşa etabında yaşam başladı.Fuaye Turkuaz'da son daireler cazip fırsatlarla satışa sunuldu....



Fuaye Deniz ve Fuaye Turkuaz etaplarındaki son daireler satışa sunuldu. Maltepe Süreyyapaşa'da inşa edilen Fuaye projesinin Süreyyapaşa etabında yaşam başladı. Yıl sonuna kadar teslimlerin başlayacağı Fuaye Deniz ile projenin loft dairelerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz'da son daireler cazip fırsatlarla satışa sunuldu. Özlenen az katlı mimariyi ve bahçeli ev yaşamını birleştirdiği Fuaye Süreyyapaşa ile büyük beğeni toplayan Yılmaz İnşaat, her zevke hitap eden bir projeyi hayata geçirdi. 


DENİZ VE ORMAN MANZARALI 626 konuttan oluşan projenin Fuaye Deniz etabında son 20 daire 640.752 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan Fuaye Deniz, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. 


Süreyyapaşa'nın tek deniz manzaralı loft dairelerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz'da ise fiyatlar 250.923 TL'den başlıyor. 1+1,1+1 loft ve 3+1 dairelerin yer aldığı Fuaye Turkuaz'da, deniz ve orman manzaralı daire seçenekleri sunuluyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla kredi imkânı sunulan projede, alternatif ödeme planları da var. 


KENDİ İÇİNDE BİR ŞEHİR Hizmete giren 5 bin metrekarelik alışveriş çarşısı, kafeleri ve restoranlarıyla küçük bir şehri andıran Fuaye Süreyyapaşa'da toplam 626 konut yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, her daire için kapalı otopark, kaykay pisti, sebze bahçeleri, kadınlar için mutfak atölyesi, yoga ve pilates atölyesi, fitness center, mini sinema salonu, sauna, hobi odası, bisiklet, koşu ve yürüyüş parkurları yer alıyor. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön