29 / 03 / 2024

Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi!

Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Maltepe Fuaye Turkuaz

Yılmaz İnşaat projesi olarak İstanbul Maltepe bölgesinde konumlanan Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. Proje, 14 ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor...



Toplam 186 adet daireden meydana gelen Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede yer alan daireler orman ve deniz olarak adlandırılıyor. 


Konutların satışlarına devam edilen Fuaye Turkuaz Konutları'nda 14 ve 24 katlı 2 blok yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 254 bin 687 TL'den başlayarak değişiyor.


İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa edilen Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft daireler mevcut. 


Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi!


Fuaye Turkuaz Konutları'nın sosyal alanları arasında; yüzme havuzları, bisiklet parkurları çocuk oyun alanları,bay bayan ayrı sauna, çok amaçlı spor sahası, cafe, restoran, mağazalar, çocuk oyun alanları, halı saha, play station salonı, party house, fitnees center, hobi odası yer alıyor.


25 peşinatla banka kredisi kullanılan Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi kapsamında dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Proje,  Yılmaz İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor. 


Fuaye Turkuaz Evleri Maltepe satış ofisi:

Telefon: 444 22 83

Web Adresi: www.fuaye.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön