16 / 04 / 2024

Fulya Sözer kimdir?

Fulya Sözer kimdir?

Fulya Sözer, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı. Peki, Fulya Sözer kimdir? Fulya Sözer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fulya Sözer...



Fulya Sözer kimdir?

Fulya Sözer, Mersin Üniversitesi’nden mezun. Uzun yıllar otelcilik alanında görev yapan Fulya Sözer, Şubat 2015 itibariyle 351 odalı Tatil Köyü ve 288 odal ıotel bölümüyle Bodrum Yalıçiftlik’te hizmet veren Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı. 

 

Fulya Sözer, otelcilik kariyerine  İzmir  Hilton’da başladı. Sırasıyla Hilton, Princess Hotel ve Mövenpick Hotel İzmir’de kariyerine devam etti. 


Sözer, en son Mövenpick Hotel İzmir Satış Müdürlüğü görevini yürütüyordu. 


Hapimag Sea Garden Resort..

Bodrum’un cennet bahçelerinden Yalıçiftlik’te, 191 dönüm arazi üzerine kurulu, mavi bayraklı üç koya sahip olan Hapimag Resort Sea Garden, her yaz olduğu gibi bu sezonda da konuklarına unutulmaz bir tatil yaşatıyor. 


Deniz manzaralı terasların çevrelediği büyük, güzel bahçelerden adını alan Hapimag Sea Garden Resort, mucizevi güzellikteki koyları ve etrafını çevreleyen çam ormanlarıyla yeşilin ve mavinin buluşma noktasında yer alıyor. 


Tesis, 351 odalı Tatil Köyü’yle Hapimag’ın geleneksel tatil köyü anlayışıyla misafirlerini ağırlarken; otel bölümü 288 odası, restoran ve barlarıyla hizmet veriyor.


Fulya Sözer, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü oldu!




Geri Dön