25 / 04 / 2024

Funloft Eğlence Merkezi'ne ABD'li bir şirket ortak olacak!

Funloft Eğlence Merkezi'ne ABD'li bir şirket ortak olacak!

Eğlence merkezleri AVM'lerin vazgeçilmezlerinden oldu. Acarlar İnşaat'ın Yöneticisi Metin Acar, Beykoz'daki AcrLoft AVM'de Funloft Eğlence Merkezi'ni geçen yıl eylül ayında açmıştı. Acar, bu merkeze 10 milyon TL yatırım yapmıştı...





Eğlence merkezleri AVM'lerin vazgeçilmezlerinden oldu. Acarlar İnşaat'ın Yöneticisi Metin Acar, Beykoz'daki Acr Loft AVM'de Funloft Eğlence Merkezi'ni geçen yıl eylül ayında açmıştı. Acar, bu merkeze 10 milyon TL yatırım yapmıştı. 


Öğrendiğimize göre Acar, bugünlerde ABD'li bir şirket ile ortaklık için masaya oturmuş. Teklif ABD'li firmadan gelmiş. Duyumlarımıza göre Funloft bu teklife sıcak bakıyormuş. Eğer firmalar arasında bir işbirliği gerçekleşirse, partnerle birlikte Türkiye'nin birçok ilinde yeni şubeler açılması planlanıyor. İlk etapta İstanbul'un diğer semtlerinde, sonrasında Ankara,  İzmir  gibi büyük şehirlerde eğlence merkezleri kurulacakmış. Bu merkezler AVM'ler içinde olacakmış. 


Funloft 3 bin metrekare alan üzerine kurulu. Yeni açılacak eğlence merkezlerinin büyüklüğü AVM'lerin durumlarına göre değişiklik gösterecek. Merkezlerin en az bin metrekare olması planlanıyor. Funloft, farklı yaş grubundaki herkese hitap edebilen bir eğlence merkezi. Aynı zamanda kurumsal şirketler, aileler, çocuklar için farklı aktiviteler düzenleniyor. Funloft'ta dünyanın en iyi salonlarından biri olarak gösterilen bir bovvling salonu bulunuyor. İçinde LaserTag isimli paintball benzeri bir oyun alanı da var. 


PARA


Geri Dön