28 / 03 / 2024

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.



450 milyon TL’lik yatırım değeriyle hayata geçirilen Future Park projesi ile dikkatleri üzerine çeken Hiper Organizasyon’un bünyesindeki otel de yoğun ilgi görüyor.  Projenin içindeki otel için yüzde 15 indirim uyguladıklarını ve yabancı yatırımcılarla görüştüklerini söyleyen Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına isim kullanım hakkını aldığımız Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt’ta şu an için yüzde 45 oranında doluluğa ulaştık. Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik. Otel yatırımcılarına tapudan hisse vererek ilerliyoruz ve bu iş modelinde otel yatırımcıları normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde edebiliyor. Oluşturduğumuz kişiye özel ödeme tabloları ile de otel yatırımcılarına kolaylıklar sağlıyoruz” dedi. Proje içerisinde yer alan ve toplamda 165 bağımsız bölümden oluşan Future Park Çarşı ile ilgili de konuşan Genç “Rusya, Azerbaycan ve körfez ülkelerinden Future Park Çarşı için 500’e yakın talep aldık. Sadece projenin değil bölgenin de tek alışveriş merkezi konumunda olan ve çevresindeki diğer yaşam alanlarıyla birlikte yaklaşık 45-50 bin kişiye hizmet vermesi planlanan Çarşı özel lokasyonu ile yatırımcıların dikkatini çekiyor” şeklinde konuştu. 


33 katlı tek blokta yükselen olan Hawthorn Suites by Wyndham İstanbul Esenyurt’da 174 adet standart, 58 adet executive, 116 adet süit oda olmak üzere toplamda 348 oda bulunuyor. Odaların birleştirilmesiyle değişik boylarda süitler de elde edilebilen otelde kapalı havuzu, masaj salonları, stüdyoları ile toplamda 3000 metrekare alana yayılmış kapsamlı spa ve fitness merkezi, 500 kişilik balo salonu, 200 kişilik restoran, iş toplantıları için 50’şer kişilik 5 adet toplantı salonu yer alıyor.

                               

www.hawthornistanbulesenyurt.com


Geri Dön