25 / 04 / 2024

future park projesi

future park projesi

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park'ta otel odalarının 87'si satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen Future Park bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Esenyurt Future Park fiyat!

Esenyurt Future Park fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Future Park Evleri fiyatları!

Future Park Evleri fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Toplam 1.600 adet konuttan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Esenyurt Future Park Evleri fiyat!

Toplam 1.600 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Esenyurt Future Park Evleri fiyat listesi kapsamında 176 bin TL'den başlıyor.

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim!

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim için 444 9 532 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Future Park projesinde günde 87 TL taksit ile ev sahibi olun!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen İstanbul Future Park projesinde yüzde 25 peşinat ve 42 ay sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün. Projede günde 87 TL taksit ile konut sahibi olunabiliyor.

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı...

Future Park'ın oteline 5 teklif!

Haramidere Parklar mevkiinde Hiper Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Future Park projesinde yüzde 70'lik satış oranına ulaşılırken, projenin otel bölümü için 5 yabancı otel markasından teklif geldiği kaydedildi...

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde yapılan Future Park projesine yabancı yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Future Park; konumu, fiyat aralığı, akıllı ev uygulaması ve sunduğu ödeme planıyla dikkatleri çekiyor...

Future Park Evleri adres!

Future Park Evleri adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Future Park projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı...

Future Park’ta yıllık yüzde 10 kira garantisi!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park’ta satışların yarısı tamamlandı.

Future Park'ta 48 ay sıfır faiz! 113 bin TL!

Future Park projesinde lansman özel fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. ' 48 ay sıfır faiz ' uygulamasıyla konut satışlarının yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL' den başlıyor.

Future Park projesi!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Future Park projesi, Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından inşa ediliyor...

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park AVM için talep toplanıyor!

Hiper Gayrimenkul hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurt içi ve yurt dışında gerçekleştireceği yeni yatırımlarıyla da adından söz ettirecek. Future Park projesinin AVM bölümü için de talep toplanıyor.

Future Park projesi için 450 milyon TL harcandı!

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gene, Future Park için 450 milyon lira harcayacaklarını söyledi. Emlak Fuarı'na özel yüzde 15 indirim İstanbul'daki CNR Expo'da 11 açılan ve pazar günü sona erecek.

Hiper Gayrimenkul'den Future Park projesine yüzde 15 indirim!

Haramidere Parklar Mevkii'nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor.

Future Park'ta Emlak Fuarı'na özel yüzde 15 indirim!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor.

Future Park, Dubai Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesi, Dubai'deki Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük emlak fuarı kabul edilen Cityscape Global 2015 fuarına damga vurdu.

Future Park, Cityscape Global 2015'te yabancı yatırımcıyla buluştu!

Hiper Gayrimenkul Future Park projesi ile Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcılarla buluştu. Future Park’ın otel, konut ve çarşı bölümleri için Arap yatırımcılar ile görüşmeler yapıldı

Future Park Oteli’nin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Hiper Gayrimenkul Future Park Oteli'nin yüzde 25'i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Otelinin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Projesi'nde otel bölümünü Wyndham işletecek!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt'ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı.

Future Park Projesi Esenyurt'ta başlıyor!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. Esenyurt Haramidere Parklar Mevkii'nde hayata geçirdiği 1632 konutluk Future Park Projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için Wyndham oteli ile anlaştı.

Future Park'ın otel bölümü Wyndham’ın oldu!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt’ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı

future park projesi Haberi

future park projesi

Bulunduğu bölgenin tek karma projesi olan Futurepark bünyesinde yer alan AVM ile 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Cazip yatırım avantajları ve hızlı yatırım dönüşü ile dikkat çeken projeye fuarda iki Katarlı yatırımcıdan teklif geldi. Konu ile ilgili konuşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “Bu fuara katılmamızın asıl amacı projemizin AVM kısmını ön plana çıkarmak ve tanıtmaktı.  Fuarın ilk gününde yatırımcılardan AVM ile ilgili aldığımız geri dönüşler öngördüğümüz hedeflere ulaşabileceğimizi gösteriyor” şeklinde konuştu.


Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen proje ile ilgili son durumu da değerlendiren Genç “Güncel olarak yüzde 55 doluluğa ulaşma başarımızın altında yatan temel nedenin otel bölümü için Wyndham markası ile yaptığımız anlaşma olduğunu düşünüyorum. Aralık sonuna kadar otel odalarında yüzde 80 doluluğa ulaşmayı hedefliyoruz. İnşaat...