29 / 03 / 2024

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

Ev ve araba sahibi olmak isteyenleri faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi yapan FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı...



FuzulEv tarafından yapılan açıklamaya göre, faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi olma eğilimi yükselmeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ülkemizde 2021 yılının ilk 4 ayında, geçen senenin aynı döneme oranla banka kredisiyle yapılan konut satışları yüzde 55 oranında daralma gösterirken, faizsiz olarak gerçekleştirilen konut satışları yüzde 23 oranında artış gösterdi. 

FuzulEv tarafından açıklanan 2021 yılının ilk 5 aylık performansına göre, FuzulEv binlerce yeni kişiyi sisteme dahil etti. Açıklanan rakamlara göre, ciroda da yüzde 87 büyüme gösteren FuzulEv, Mayıs 2021'de de Nisan 2021'e oranla yüzde 49 ciro artışı sağladı. Yatırımlarını hız kesmeden sürdürecek olan FuzulEv 2021 yılını iki kat büyüme ile kapatmayı planlıyor.

FuzulEv, 2021 in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

Konu ile ilgili açıklama yapan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal,"İnsanlar yüksek faizle ev sahibi olmak istemiyor. Banka kredisi ile ev alanlar en az bir evi de bankaya almış oluyor. Bu gerçek nedeniyle her geçen gün tasarruf finansman modeline ilgi artıyor. Yapılan regülasyon sonrası devlet kontrolüne girmemiz de vatandaş için önemli bir güvence oldu. Pandemi koşullarına rağmen FuzulEv olarak yılın ilk 5 ayında ciromuzu, geçen senenin aynı dönemine göre 2 kata yakın artırdık. Bu oranlarla birlikte satışlarımız da katlanarak artacak." dedi.

- "Geçen senenin rakamlarını aştık"

Akbal sözlerine şu şekilde devam etti:

"Pandemi sürecinde hem ülkemiz hem de tüm dünya sıkıntılar yaşadı. Ama bu süreci zorluklara ve yeni koşullara uyum sağlamak için bir fırsat olarak kullandık. Türkiye genelinde 108 şubemiz var ve büyümeye devam ediyoruz. Fakat kısıtlamalarda şubelerimiz de açılmadı. Bu noktada teknolojik alt yapımızı geliştirerek internet üzerinden online satışlara yöneldik. Özellikle mayıs ayındaki 17 günlük kapanmada satışlarımızın tamamı online gerçekleşti. Mayıs ayında ev ve otomobil sahibi olmak isteyen ve sistemimize dahil olanların sayısı da, tam kapanmaya rağmen nisan ayına göre yüzde 49 arttı. Bundan sonra şirket olarak bu tür inovatif çözümlerimiz sürecek."

Merakla beklenen rakamlara göre, FuzulEv'in cirosunda 2021 yılının ilk 5 ayındaki genel büyümesi yüzde 87 oldu ancak bölge bölge bakıldığında söz konusu dönemde başkent Ankara yüzde 146'lık büyüme ile lider şehir oldu. Ankara'yı ise görülen yüzde 102'lik artışla Bursa takip etti, mega kent İstanbul ise yüzde 94'lük artışla üçüncü sıraya yerleşti.


FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!


Geri Dön