20 / 04 / 2024

G Plus Mar Yapı ‘da metrekaresi 25 dolara kiralık!

 G Plus Mar Yapı ‘da metrekaresi 25 dolara kiralık!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Plus

G Plus at Divan Residence projesinin ticari ünitelerinde metrekare kira bedeli aylık 25 dolardan başlıyor. Projede 704 metrekareye kadar mağaza bulmak mümkün




Güneşli’de hayata geçirilen  G Plus  projesi  Mar Yapı  imzası taşıyor. Ofis, rezidans ve alışveriş merkezi olmak üzere 3 etaptan oluşan G Plus Güneşli 32 bin metrekare alana yayılıyor.  254 adet rezidans, 40 mağaza ve ofis birimlerinin yer aldığı Güneşli G Plus projesinde satış süreci devam ediyor. 


Daire fiyatlarının stüdyo dairelerde 253 bin liradan başladığı G Plus at Divan Residence projesinde ticari ünitelerde kiralama ve satışa sunulmuş durumda. Projede yer alan ticari birimlerin alan büyüklüğü 33 metrekareden başlıyor, 704 metrekareye kadar yükseliyor. Marketten kuaföre, bankadan kuru temizlemeye kadar çeşitli alanlarda hizmet verebilecek tasarıma sahip olan G Plus Mar Yapı projesinin ticari birimleri metrekaresi 25 dolardan kiralanabiliyor.


 G Plus Mar Yapı ‘da metrekaresi 25 dolara kiralık!  


Konutların banka kredisine uygun durumda olduğu G Plus projesinde konut tutarının yüzde 25’i peşinat olarak ödendikten sonra kalan yüzde 75’lik dilim banka kredisi kapsamında 120 aya kadar vadelendiriliyor. Projenin sosyal olanakları arasında güvenlik hizmeti, kapalı otopark,  fin hamamı, spa ve sauna merkezi, fitness salonu ve yüzme havuzu bulunuyor. G Plus Güneşli E-5 ile TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres yolu üzerindeki lokasyonu ile sahiplerine ulaşım kolaylığı sağlıyor.



0 212 543 76 77

http://www.gplus.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön