29 / 03 / 2024

GABORAS’tan 2 yeni atama!

GABORAS’tan 2 yeni atama!

GABORAS’ta bu kapsamda Mülk Yönetimi Direktörlüğü görevine Dinçer Gökçe, Pazarlama Direktörlüğü görevine ise Gökhan Keskin getirildi...



Gayrimenkul sektörünün teknoloji ve güvenli ticaret piyasası olan GABORAS Gayrimenkul Borsası’nda, Yönetim Kurulu ve lider kadrosunun Aralık 2020’de yenilenmesinden sonra, bu yıl ise üst düzey iki yeni atama gerçekleştirildi. Bu kapsamda GABORAS Mülk Yönetimi Dirketörlüğü görevine Dinçer Gökçe, Pazarlama Direktörlüğü görevine ise Gökhan Keskin getirildi

Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş, yapısal yenilenmenin dışında, sektörün veri bankası olma bilinciyle pek çok teknolojik çalışmayı da eşzamanlı devam ettiriyor.

GABORAS’tan 2 yeni atama!

Yeni yapılanma proaktif ve gelişime odaklı anlayışımızın sonucu

 

Yapılanma sürecini masaya yatıran GABORAS Gayrimenkul Borsası İcra Kurulu Başkanı Ahmet Buğa, “Gayrimenkul Sektörünün Güvenli Gayrimenkul Piyasası olarak konumlanan GABORAS için 2021 yılı, Doğrulanmış bilgi, mali ve hukuki güvenceyle global satış ağı kurarak yatırımcılar adına gibi pek çok alanda bir dizi yeni atılımla sektöre önderlik etmeyi sürdüreceğimiz bir yıl. Organizasyondaki bu yapılanma, ilerlediğimiz bu sürecin çok daha hızlı, proaktif ve sürdürülebilir gelişime odaklı gerçekleşmesine katkıda bulunacak” dedi.

GABORAS’tan 2 yeni atama!

GABORAS yazılım ve teknolojide 4 farklı alanda hızla büyüyor!

 

Yerel ve global bilgi ve tecrübesiyle gayrimenkul alım-satım süreçlerinin dijitalleşmesi ve Güvenli Gayrimenkul Ticareti Piyasasının hızla hayata geçirilmesi faaliyetlerine hız verdiklerini belirten Buğa, GABORAS’ı uluslararası gayrimenkul ve sermaye piyasası standartlarına uygun bir pazar yeri haline getirme hedefi doğrultusunda, yazılım ve teknoloji alanında sistem yazılımları, entegrasyon ve standartlar, bilgi güvenliği ve Ar-Ge başlıklarında bir dizi çalışmayı yürüttüklerini dile getirerek, şunları söyledi:  “Mikroservis mimarisi üzerine kurulu ölçeklenebilir esnek bir yazılım altyapısı ve hızlı ve otomatize edilerek anlamlı çıktılar üreten yazılım süreçlerini hedefledik. Kurum içi ERP ve CRM yazılımları ile, kurum dışı TKGM, IYS, Bankalar ve üçüncü parti paydaşlarla entegre bir sistem kurduk. Kod standartları, kod kalitesi, test ve yedekleme için özel standartlar belirlerken, KVKK kapsamında kişisel verilerin ülke içinde kalması ve bilgi güvenliğine uygun altyapıyı oluşturduk. Blockchain altyapısı ile gayrimenkul alım, satım ve ihale süreçlerinin güvenirliliğini maksimum seviyeye çekmekle birlikte yapay zeka ve makine öğrenmesi ile varlık yönetimindeki süreçleri kolaylaştırdık. Yeni yapılanma ile hem doğru istihdam ile sürekli gelişim fırsatı vererek yeteneklerimizi maksimum seviyeye çıkarıyoruz, hem de müşteri deneyimine ve iş mükemmelliğine yönelik teknolojiyi efektif kullanıyoruz.” 

 

Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi bölge yükselişe geçti?


Geri Dön