26 / 04 / 2024

Galataport 2019'un 3. çeyreğinde tamamlanacak!

Galataport 2019'un 3. çeyreğinde tamamlanacak!

Bugün Grand Pera'da gerçekleştirilen Türkiye’nin ve Yatırımın Gözbebeği Beyoğlu panelinde konuşan Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Galataport'un 2019'un 3. çeyreğinde tamamlanacağını söyledi.



 

Bugün Grand Pera'da gerçekleştirilen Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması “Türkiye’nin ve Yatırımın Gözbebeği Beyoğlu” paneli ile devam etti. 

 

Panele Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Esta Construction Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demirbilek ve Demsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Demet Sabancı Çetindoğan katıldı.

 

Galataport 2019 un 3. çeyreğinde tamamlanacak!

 

Gerçekleştirilen panelde 1.5 milyar dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilen Galataport projesiyle ilgili açıklamalar yapan Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, projenin 2019'un 3. çeyreğinde açılacağını söyledi.

 

Galataport projesinin Beyoğlu'ndaki ikinci projeleri olduğunu söyleyen Serdar Bilgili sözlerine şöyle devam etti: "Biz Beyoğlu'nda daha önce eski Amerikan Konsolosluğu'nu restore etmiştik, şimdi de Galataport projesini hayata geçiriyoruz. Galataport projesi İstanbul'un çehresini değiştirecek. Biz bu projeyle o bölgeye yiyecek içecek alanları ve oteller kazandırıyoruz. Projede 1.5 yıllık bir gecikme içerisindeyiz, malesef beklenmedik engellerle karşılaştık. İstanbul'un kazanması gereken projeler gereksiz yere gecikiyor. Projeyi 2019'un 3. çeyreğinde tamamlayacağız." dedi. 

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön