26 / 04 / 2024

Büyükyalı 2019’un ilk çeyreğinde ciro şampiyonu oldu!

Büyükyalı 2019’un ilk çeyreğinde ciro şampiyonu oldu!

Günlük yaşamda “her şey dahil” bir konfor sunan Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında, 2019’un ilk çeyreğinde de ciro şampiyonu oldu.



Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında yükselen Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro şampiyonu oldu. 2018 yılında toplam 581,2 milyon lira satış geliri olan Büyükyalı, yılın ilk çeyreğinde 270 milyon 835 bin liralık satış gelir sağladı.

Projenin her aşamasının doğru planlandığını her zaman başarıya ulaştığını söyleyen Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Büyükyalı’nın projelendirme aşamasından teslimine kadar her sürecinde detaylı çalışma ve emek var. Bu sayede, 2018’de elde ettiğimiz bireysel satışlardaki kesintisiz ciro şampiyonluğumuzun ardından 2019 yılına da rekor ile başladık. Satışlarımız hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyor. Bu başarımızı yılın geri kalanında da sürdüreceğimize inanıyoruz. İnşaat çalışmalarımız da takvimimizde bir sapma olmadan tüm hızıyla sürüyor. Büyükyalı’dan ev alanları 2019’un üçüncü çeyreğinde “iyi yaşam”la buluşturuyoruz" diye konuştu.

Benzersiz yaşam alternatifleri

Farklı yaşam tarzlarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren farklı konsept ve büyüklüklerde daire seçeneklerinin bulunduğu Büyükyalı her birinin terasında özel yüzme havuzu olan penthouseları, Fendi Casa bloğu ve Türkiye’nin ilk gerçek loftları ile benzersiz, çok özel yaşam alternatifleri bulunuyor.

İstanbul’un yeni buluşma noktası

Yeniden yaşama kazandırılan tarihi yapılarıyla, geçmişin büyüleyici atmosferini modern yaşam hayata geçiren Büyükyalı, performans sanatları merkezi ile kentin kültür sanat hayatına yeni bir değer kazandırıyor. Büyükyalı’da gastronomiden, kişisel gelişim ve spora kadar iyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şey üstün kalite standartlarıyla yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Büyükyalı, yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada, hayatın tam merkezinde

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında, şehrin kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada hayata geçirilen Büyükyalı’dan Anadolu Yakası’na Avrasya Tüneli ile 15 dakikada geçilebiliyor. Zeytinburnu  Marmaray  istasyonunun yakınında inşa edilen Büyükyalı’da deniz stuttle'larıyla da trafiğe takılmadan, denizde konforlu bir yolculuk fırsatı sunuyor. Sahil yolu olarak da adlandırılan Kennedy Caddesi’ne direkt bağlantılı tek proje olan Büyükyalı’da Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan otoparka bağlanma imkanı da bulunuyor.

www.buyukyali.com/


Geri Dön