25 / 04 / 2024

Büyükyalı Evleri Zeytinburnu ödeme planı!

Büyükyalı Evleri Zeytinburnu ödeme planı!

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

Teslimlerin 2019’un ilk çeyreğinde başlayacağı Büyükyalı İstanbul projesi Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Büyükyalı Evleri Zeytinburnu ödeme planı...



Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde inşa edilen  Büyükyalı  Evleri Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Teslimlerin 2019’un ilk çeyreğinde başlayacağı Büyükyalı İstanbul projesinde 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler yer alıyor.


111 bin metrekare alanda yükselen Büyükyalı İstanbul projesinde dairelerin yanı sıra cafe, restoran, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, otopark gibi sosyal donatılar olacak.


Zeytinburnu Büyükyalı Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire alanları 77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor. 


Büyükyalı Evleri Zeytinburnu ödeme planı!


Zeytinburnu Büyükyalı Evleri'nde yüzde 5 peşinattan sonra yüzde 15’lik ara ödeme bir yıl sonra ödeniyor. Projede kalan tutar banka kredisi ile taksitli olarak ödenebiliyor. 



Tel: 0212 557 73 73

Web: http://buyukyali.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön