26 / 04 / 2024

Büyükyalı Evleri teslim tarihi

Büyükyalı Evleri teslim tarihi

Teslimlerin 2019’un ilk çeyreğinde başlayacağı Büyükyalı İstanbul projesi Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Büyükyalı Evleri Zeytinburnu ödeme planı...

Büyükyalı Kazlıçeşme ödeme koşulları!

Büyükyalı Kazlıçeşme ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. Büyükyalı İstanbul'da metrekare birim fiyatı 13 bin TL'den başlıyor...

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi!

Büyükyalı Fendi Casa bloğu teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak.

Büyükyalı İstanbul basın lansmanı 10 Ekim'de!

Tarihi Yarımada içerisinde Kazlıçeşme sahil bandında bir deniz semti olarak hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul’da ‘İyi Yaşam’  için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatı alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı İstanbul projesinin tadilat yapı ruhsatını aldı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.711 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.711 oldu.

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesi için geri sayım başladı. Kazlıçeşme'de inşa edilen projede teslimler Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul'un A,B ve C Blokta bulunan  bağımsız  bölümler için revizyona gidildiğini ve Tadilat Yapı Ruhsatlarının 16.08.2018 tarihinde alındığını açıkladı.

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu...

Boğaz'ı bir de Büyükyalı İstanbul'dan seyredin!

Büyükyalı İstanbul, penthouse daireleri ile tarihi surların Boğaz’a açıldığı noktada fark yaratmaya devam ediyor...

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...

Büyükyalı bir kez daha ciro şampiyonu oldu! 139,3 milyonluk satış!

Bir kez daha ciro şampiyonu olan Büyükyalı'da 2018'in 2. çeyreğinde 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi.

Büyükyalı için yeni imar planı hazırlandı!

TOKİ’nin gelir paylaşımı esasına göre ihale ettiği ancak geçen yıl planları mahkeme kararı ile iptal edilen, Kazlıçeşme sahilindeki konut projesi Büyükyalı için yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı..

Büyükyalı Evleri teslim tarihi Haberi

Büyükyalı Evleri teslim tarihi

Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde inşa edilen Büyükyalı Evleri Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Teslimlerin 2019’un ilk çeyreğinde başlayacağı Büyükyalı İstanbul projesinde 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler yer alıyor.


111 bin metrekare alanda yükselen Büyükyalı İstanbul projesinde dairelerin yanı sıra cafe, restoran, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, otopark gibi sosyal donatılar olacak.


Zeytinburnu Büyükyalı Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire alanları 77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor. 


Büyükyalı Evleri Zeytinburnu ödeme planı!


Zeytinburnu Büyükyalı Evleri'nde yüzde 5 peşinattan sonra yüzde 15’lik ara ödeme bir yıl sonra ödeniyor. Projede kalan tutar banka kredisi ile taksitli olarak ödenebiliyor. 



Tel: 0212 557 73 73

Web: http://buyukyali.com/

Pınar...