27 / 04 / 2024

Büyükyalı bir kez daha açık ara ciro şampiyonu!

Büyükyalı bir kez daha açık ara ciro şampiyonu!

Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro şampiyonluğunu üçüncü çeyrekte de sürdürdü. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “2018'in son çeyreğinde de yeni bir şampiyonluk yaşayarak yılı lider tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.



Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO güvencesiyle, İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında yükselen Büyükyalı, Emlak Konut GYO güvencesiyle, yüklenici firmalar tarafından yürütülen projeler içerisinde açık ara farkla bir kez daha ciro şampiyonu oldu. Büyükyalı’nın satış geliri, 2018’in ilk 9 ayında toplam 577 milyon liraya ulaştı. 

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, açık ara farkla ciro şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Keresteci, "Üçüncü çeyrekte hedeflediğimiz gibi bir satış gerçekleştirerek Emlak Konut projeleri arasında bir kez daha ciro şampiyonu olduk. 2018'in son çeyreğinde de yeni bir şampiyonluk yaşayarak yılı lider tamamlayacağımıza inanıyoruz" dedi. 

Fatih Keresteci, Büyükyalı’da ortaya koydukları ‘İyi Yaşam’ felsefesinin ne kadar doğru olduğunu satış rakamlarıyla kanıtladıklarını söyledi. Keresteci sözlerine şu şekilde devam etti; "Bizim için en büyük mutluluk, ortaya koyduğumuz felsefenin hedef kitlemiz tarafından anlaşılmış olması. Büyükyalı’da ev alanların öncelikli amacı burada oturmak. Bizde söz verdiğimiz gibi yaşamın 2019’da başlaması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz"

Emlak Konut'tan 4,15 milyarlık satış!

 

http://www.buyukyali.com/tr


Geri Dön