25 / 04 / 2024

Büyükyalı bir kez daha ciro şampiyonu oldu! 139,3 milyonluk satış!

Büyükyalı bir kez daha ciro şampiyonu oldu! 139,3 milyonluk satış!

Bir kez daha ciro şampiyonu olan Büyükyalı'da 2018'in 2. çeyreğinde 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi.



Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat, ortaklığı ile Kazlıçeşme Sahil Yolu’nda Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi bu yılın 2. çeyreğinde bir defa daha ciro şampiyonu oldu.

Büyükyalı'da 2018'in 2. çeyreğinde, 1. çeyreğe göre yüzde 45.7 oranında bir artışla, 46 bağımsız bölüm satışı karşılığında, 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi. 

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci konuyla ilgili görüşlerini paylaştı. Keresteci şu ifadeleri kullandı; "Bu ivmenin, güçlenen ekonomimizle paralel her geçen gün daha da yükseldiğine birlikte şahit olmaya devam edeceğiz. Ortaya koyduğumuz felsefenin hedef kitlemiz tarafından anlaşılmış olması, bizim için en büyük motivasyon. Bu durumu rakamlarla kanıtlamak ise bizim için ayrıca sevindirici. Büyükyalı, geçtiğimiz yılın Temmuz-Ekim döneminde de en fazla ciro gerçekleştiren proje olmuştu. Büyükyalı, alırken kazandıran ve iyi yaşamın tüm bileşenleri ile kazandırmaya devam eden bir proje"

http://www.buyukyali.com/tr


Geri Dön