26 / 04 / 2024

Fatih Keresteci

Fatih Keresteci

Bir kez daha ciro şampiyonu olan Büyükyalı'da 2018'in 2. çeyreğinde 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi.

Büyükyalı projesi İstanbul'un yeni deniz semti olacak!

Avrasya Tüneli'ne en yakın proje olan Büyükyalı İstanbul'da planlanan marina alanında projeye özel deniz shuttle hizmeti sunulacak. Büyükyalı İstanbul projesini Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci anlatıyor...

Büyükyalı İstanbul projesi Eylül'de rekor kırdı!

Büyükyalı İstanbul, Eylül ayı içerisinde sattığı 34 bağımsız bölümden elde ettiği 85 milyon 890 bin TL’lik gelirle, Emlak Konut GYO'nun her ay açıkladığı satış dağılım tablosunun birinci sırasında yer aldı.

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.

Büyükyalı bir kez daha açık ara ciro şampiyonu!

Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro şampiyonluğunu üçüncü çeyrekte de sürdürdü. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “2018'in son çeyreğinde de yeni bir şampiyonluk yaşayarak yılı lider tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Mehmet Fatih Keresteci, Servet GYO'dan ayrıldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Keresteci görevinden istifa etti. Keresteci'nin yerine ise Levent Yıldırım atandı.

Özak GYO'nun hedefi 5 yılda 2,5 kat büyüme!

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, 5 yılda 2,5 kat büyümeyi hedeflediklerini açıkladı. Keresteci, 5 yıllık süreçte net aktif değerlerini 3 milyar TL’ye, kira gelirlerini ise 172 milyon TL’ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Özak GYO ciroyu 1 milyar liraya çıkaracak!

Özak GYO, 2017 yılını bu yılı 1 milyar liralık ciro ile kapatacak. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, 2016 yılını 200 daire satarak 500 milyon liralık ciro ile kapatmıştık. Bu yılın şubat ayında ise 100 milyonun üzerinde ciro elde ettik. " dedi.

Büyükyalı projesi İstanbul'un yeni deniz semti olacak!

Avrasya Tüneli'ne en yakın proje olan Büyükyalı İstanbul'da planlanan marina alanında projeye özel deniz shuttle hizmeti sunulacak. Büyükyalı İstanbul projesini Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci anlatıyor...

Özak GYO Didim ve Demre'de otel inşa edecek!

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Turizm sektöründe ise önümüzdeki yıllarda Didim ve Demre'de yer atan arsalanmızda Ela Resort'un ismini ve uluslararası standartlardaki kalitesini taşıyan yeni otel projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuşuyor.

Mehmet Fatih Keresteci kimdir?

Mehmet Fatih Keresteci, şirketin 21/07/2014 tarih ve 2014-29 sayılı kararı ile Özak GYO'nun Genel Müdürlük görevine getirildi. Peki, Mehmet Fatih Keresteci kimdir? Mehmet Fatih Keresteci, Özak GYO bünyesine ne zaman katıldı?

Mehmet Fatih Keresteci Özak GYO Genel Müdürü oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mehmet Fatih Keresteci Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Fatih Belediyesi, Beyazıt ve Gedikpaşa'da 116 sokağı yayalaştıracak! Esnaf isyanda!

Fatih Belediyesi, 1 Mayıs'tan itibaren gündüzleri Beyazıt ve Gedikpaşa'daki 116 sokağı araç trafiğine kapatıp yayalaştıracak. Ancak esnaf, karara “Mal sevkıyatı yapamayız, mağdur olmamız kaçınılmaz” diye karşı çıkıyor

Fatih Belediyesi, James Bond çekimleri için ağaçlar kesildi iddiasına yanıt verdi!

Fatih Belediyesi, James Bond çekimleri için ağaçlar kesildi iddialarına cevap veren bir açıklama yaptı

Fenerbahçeli Lefter Sokağı'ndan Palamut Sokak ibaresi Fatih Çekirge sayesinde kalktı!

Fatih Çekirge Büyükada ziyaretinde Ada sakinlerinin önemli bir derdini öğrendi. Aslında bu dert herkesi ilgilendiriyordu. Ancak şimdilik sadece Adalılar yaşıyordu

Vakıflar, İstanbul Fatih (Eski Eminönü ) Beyazıt Camii'ni restore ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Fatih (Eski Eminönü ) Beyazıt Camii'nin restorasyonu için ihale açtı

Fatih Keresteci Haberi

Fatih Keresteci

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat, ortaklığı ile Kazlıçeşme Sahil Yolu’nda Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi bu yılın 2. çeyreğinde bir defa daha ciro şampiyonu oldu.

Büyükyalı'da 2018'in 2. çeyreğinde, 1. çeyreğe göre yüzde 45.7 oranında bir artışla, 46 bağımsız bölüm satışı karşılığında, 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi. 

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci konuyla ilgili görüşlerini paylaştı. Keresteci şu ifadeleri kullandı; "Bu ivmenin, güçlenen ekonomimizle paralel her geçen gün daha da yükseldiğine birlikte şahit olmaya devam edeceğiz. Ortaya koyduğumuz felsefenin hedef kitlemiz tarafından anlaşılmış olması, bizim için en büyük motivasyon. Bu durumu rakamlarla kanıtlamak ise bizim için ayrıca sevindirici. Büyükyalı, geçtiğimiz yılın Temmuz-Ekim döneminde de en...