19 / 04 / 2024

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve  Yılmaz İnşaat  imzası ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi, Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde inşa ediliyor. 2,8 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen dev projenin lansmanı bugün yapıldı. 

869 bin 362 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Galatasaray Düşler Vadisi Riva fiyatları kısa bir döneme özel olarak 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Alternatif ödeme seçenekleriyle projenin ilk etabındaki villaları satışa çıkarıldı.

Düşler Vadisi Riva projesinde villaların ilk etabında 509 villa yer alacak. Projedeki villaların alanları 152 metrekare ile 396 metrekare arasında değişiyor. Projenin  projenin ilk etabı 36 ayda tamamlanacak. Projenin tamamı ise 6 yılda teslim edilecek. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

1.150 dönüm üzerinde inşa edilen Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi içerisinde özel ormanı arazisi bulunuyor. Projede ayrıca 70 dönüme yakın halka açık park olarak. Özel orman arazisinde de yapılaşma olmayacak. 

Düşler Vadisi Riva projesi kamu ve özel sektör yatırımlarıyla her geçen gün hızla gelişen Kuzey Marmara Otoyolu aksının Anadolu Yakası’nda örnek niteliğinde bir yapılaşma olarak öne çıkıyor.

Düşler Vadisi Riva projesi iki havalimanına da eşit mesafede yer alıyor. Proje çevreyoluna 6 kilometre, FSM Köprüsü’ne ise 15 dakikalık mesafede konumlanıyor. Projeden konut satın alacak vatandaşlar 3. köprü ve Kuzey Çevre Yolu avantajına sahip olacak. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi kroki

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva satışa çıktı!

Tel: 444 68 01
Web: http://www.duslervadisiriva.com/


projeye sor



Geri Dön