23 / 04 / 2024

Galatasaray, kendi evi TT Arena'da kiracı olacak!

Galatasaray, kendi evi TT Arena'da kiracı olacak!

G.Saray yönetimi Stat Aşž 'yi hayata geçirdikten sonra TT Arena 'nın işletmesini bu şirkete verecek. Sarı-Kırmızılılar, iç sahada oynadıkları her karşılaşma için bu şirkete 350 bin lira kira ödeyecek



CİM-BOM 'DA Başkan Ünal Aysal döneminde başlayan değişim bütün hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin son olarak uygulamaya koyacağı sistem ise Türkiye 'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Yaklaşık 1 ay önce TT Arena Stadı 'nın işletmeciliğini ve kombine satışlarını yaparak pay alan ISG şirketi ile olan sözleşmesini fesh etmesinin ardından herkesin şaşırarak karşılayacağı bir karar için bugün düğmeye basılacak.

Galatasaraylı yöneticiler uzun zamandır yönetim kurullarında tartıştıkları aktif olmayan şirketleri Stat Aş. 'yi aktif hale getirme kararı aldı. TT Arena 'nın işletmesi Sportif Aş. 'den alınacak ve bütün hakları Stat Aş. 'ye devredilecek ve Galatasaray kendi evinde kiracı olacak. Stat Aş. 'nin kuruluşunun tamamlanması ve aktif hale gelmesi ile birlikte 350 bin TL 'lik kira bedeli artık kendi evinde Galatasaray 'da ödemek zorunda kalacak.

Yönetim Stat Aş. 'nin yasal işlemlerinin tamamlanması ve yönetimin belirlenmesi için bugün Aysal 'ın başkanlığında 10.00 'da toplanacak. Stat Aşž kira bedelinin yanı sıra kombineler ve özel organizasyonlardan pay alacak. Stat Aş. halka açık şirket olmamasından dolayı Sportif Aş. 'de ortaklara yapıldığı gibi dışarıya hiçbir ödeme yapılmayacak. Stat Aş. genel müdürlüğü için Burak Elmas ve Mustafa Turgun 'un ismi geçiyor.
Star/Alper Mert


Geri Dön